Sympozjum "Cywilizacja koreańska od kuchni: estetyka, rytuały, i etykieta odżywiania"
23 listopada 2017, Centrum Kultury Koreańskiej, Warszawa
Od lewej: dr Anna Paradowska (Kierownik Zakładu Koreanistyki UW), prof. dr hab. Piotr Taracha (Dziekan WO UW), Dyrektor CKK Hyun-jun Kim
Słuchacze sympozjum
Słuchacze sympozjum
Słuchacze sympozjum
prof. dr hab. Romuald Huszcza (UW)
dr hab. Iwona Kordzińska-Nawrocka (UW)
dr Hyerim Park (UWr)
dr Magdalena Tomaszewska-Bolałek (Uniwersytet SWPS)
dr Jeong In Choi (UW)
mgr Anna Piwowarska (UW)
mgr Kamila Kozioł (UW)
mgr Anna Diniejko-Wąs (UW)
mgr Emilia Wojtasik-Dziekan (UAM)
Poczęstunek
Poczęstunek