Sympozjum "Cywilizacja koreańska od kuchni: estetyka, rytuały, i etykieta odżywiania"


23 listopada 2017, Centrum Kultury Koreańskiej, Warszawa

Od lewej: dr Anna Paradowska (Kierownik Zakładu Koreanistyki UW), prof. dr hab. Piotr Taracha (Dziekan WO UW), Dyrektor CKK Hyun-jun Kim

Słuchacze sympozjum

Słuchacze sympozjum

Słuchacze sympozjum

prof. dr hab. Romuald Huszcza (UW)

dr hab. Iwona Kordzińska-Nawrocka (UW)

od lewej: mgr Anna Wojakowska-Kurowska (UW), dr Christoph Janasiak-Shin (UW), mgr Kamila Kozioł (UW), mgr Anna Piwowarska (UW)

dr Hyerim Park (UWr)

dr Magdalena Tomaszewska-Bolałek (Uniwersytet SWPS)

dr Jeong In Choi (UW)

mgr Anna Diniejko-Wąs (UW)

mgr Emilia Wojtasik-Dziekan (UAM)

Poczęstunek

Poczęstunek

Od lewej: dr Anna Paradowska (Kierownik Zakładu Koreanistyki UW), prof. dr hab. Piotr Taracha (Dziekan WO UW), Dyrektor CKK Hyun-jun Kim

Słuchacze sympozjum

Słuchacze sympozjum

Słuchacze sympozjum

prof. dr hab. Romuald Huszcza (UW)

dr hab. Iwona Kordzińska-Nawrocka (UW)

od lewej: mgr Anna Wojakowska-Kurowska (UW), dr Christoph Janasiak-Shin (UW), mgr Kamila Kozioł (UW), mgr Anna Piwowarska (UW)

dr Hyerim Park (UWr)

dr Magdalena Tomaszewska-Bolałek (Uniwersytet SWPS)

dr Jeong In Choi (UW)

mgr Anna Diniejko-Wąs (UW)

mgr Emilia Wojtasik-Dziekan (UAM)

Poczęstunek

Poczęstunek